Terug naar Partijbestuur

Partijvoorzitter

Vacature: Partijvoorzitter
Interesse? Zoek contact met secretaris@partijvoorhetnoorden.nl

Ben jij gepassioneerd door de belangen van het Noorden en gemotiveerd om de koers van onze politieke partij te leiden? Heb je een sterk leiderschapsvermogen en de vaardigheden om effectief te communiceren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Partij vóór het Noorden is op zoek naar een nieuwe partijvoorzitter om ons team te versterken en de visie van onze partij verder uit te dragen. Als partijvoorzitter speel je een cruciale rol in het vormgeven van onze politieke agenda en het versterken van onze positie in het politieke landschap.

Functieomschrijving

Als partijvoorzitter ben je verantwoordelijk voor het overzien van de dagelijkse activiteiten van de partij en het leiden van het bestuur, waarbij je nauw samenwerkt met de leden, bestuursleden en politieke fracties. Je vertegenwoordigt de partij in verschillende gelegenheden en draagt bij aan het ontwikkelen van strategieën om onze doelstellingen te bereiken, met natuurlijk de volledige steun van de rest van het bestuur.

Contact

Geïnteresseerde kandidaten worden uitgenodigd om hun sollicitatiebrief en curriculum vitae te sturen naar secretaris@partijvoorhetnoorden.nl. De sollicitatietermijn sluit eind februari 2024, en gesprekken met geselecteerde kandidaten zullen spoedig daarna worden gepland.

Indien er vragen zijn over de sollicitatieprocedure, nodigen wij geïnteresseerden uit om contact op te nemen met de secretaris van het bestuur via secretaris@partijvoorhetnoorden.nl. We danken alle sollicitanten bij voorbaat voor hun interesse en inzet voor onze partij.

Kandidaten

Alleen sollicitaties van kandidaten die uitdrukkelijk zijn uitgenodigd door het bestuur van Partij vóór het Noorden zullen in overweging worden genomen. We waarderen de interesse van alle potentiële kandidaten, maar we vragen om begrip voor deze procedure. 

Vacature_partijvoorzitter