Duurzaamheid

Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt. Fusce eget diam eget lacus sagittis feugiat. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl. Curabitur et neque eget neque dignissim cursus quis a quam. Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices.

Duurzaamheid.

Voor de Partij voor het Noorden is een nuchtere houding belangrijk. Wij zetten in op een duurzame toekomst, met behoud van leefomgeving. Het is belangrijk om de wereld beter na te laten dan dat je die gevonden hebt. Dat betekent dat we samen, met de voeten in de klei, moeten kijken naar wat helpt. Nu wij stijgende energierekeningen zien, en een groter aantal inwoners dat die kosten niet op kunnen brengen, is het belangrijk om te kijken hoe binnen de gemeente deze kosten omlaag kunnen. Daarbij staat de inwoner centraal.

De Partij voor het Noorden heeft daarbij een een duidelijk zicht twee dingen: het slim opleveren van hernieuwbare energie, en de energietransitie zo makkelijk en voordelig mogelijk voor de inwoner te maken. Er moet snel begonnen worden met het betaalbaar maken van duurzaamheid voor iedereen. Daarbij kan de gemeente een belangrijke rol spelen.