Groningen is van ons!

Suspendisse ornare augue at est venenatis faucibus. Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt. Pellentesque eu nulla posuere imperdiet turpis ut fringilla magna. Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc. Pellentesque eu nulla posuere imperdiet turpis ut fringilla magna.

Groningen is inmiddels zoveel aangedaan dat wij vinden dat we voor meer en ernstiger aantasting van onze provincie moeten waken, zowel ondergronds als bovengronds. Uitgangspunt: de inwoners van de provincie Groningen doen er toe. 

Wij willen onze stem laten horen over de mijnbouwschade en over het versterken van woningen, over het realiseren van de energietransitie, met oog voor het landschap van Groningen, over de lokale economie en werkgelegenheid, over het stikstofprobleem, woningbouw, bereikbaarheid, over de balans tussen Stad en Ommeland. Maar bovenal wil de Partij vóór het Noorden alle inwoners, jong en oud van de provincie Groningen, in de Provinciale Staten vertegenwoordigen.Doe daarom met ons mee, steun ons en stem Partij vóór het Noorden.