Home

Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc. Curabitur et neque eget neque dignissim cursus quis a quam. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl. Fusce eget diam eget lacus sagittis feugiat. Nam viverra velit ac mauris convallis dignissim.

ONAFHANKELIJK, AMBITIEUS EN REGIONAAL: DÁT IS DE PARTIJ VÓÓR HET NOORDEN!

Wij zijn een politieke partij die zich inzet voor de belangen van alle Groningers en die hard werkt aan een betere toekomst voor zowel Stad als Ommeland. Voor ons betekent dat een dichte gaskraan, een sterke economie, een aantrekkelijk landschap en een verenigd Noorden dat zich politiek sterk kan maken!


Als u geïnteresseerd bent in het bijdragen aan een sterker en gezonder Groningen, dan nodigen wij u van harte uit om onze website te verkennen voor verdere informatie over onze partij, ons beleid en onze waarden. Hier kunt u meer lezen over onze oorsprong, het huidige bestuur en natuurlijk onze missie en filosofie.


Wij geloven dat we samen kunnen bouwen aan een betere en welvarende toekomst voor alle Groningers. Bedankt voor het kiezen van de Partij vóór het Noorden!