Home

Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Morbi congue mauris eget velit aliquet tincidunt. Morbi congue mauris eget velit aliquet tincidunt. Nam vel nunc tincidunt odio bibendum auctor. Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices.

Welkom op de pagina van de Partij voor het Noorden in de Gemeente Groningen! 

We zijn blij dat u ons heeft gevonden en hopen dat u vindt waar u naar op zoek bent. De Partij voor het Noorden is een politieke partij die zich inzet voor het welzijn van alle mensen in Noord-Nederland. Onze fractie, de fractie Groningen, zet zich specifiek in voor iedereen in de gemeente Groningen. Ons doel is om een stem te geven aan iedereen die zich niet gehoord voelt. Wij zetten ons in voor een duurzame, progressieve en rechtvaardige samenleving. Wilt u meer lezen over onze standpunten en doelen? Klik dan hier! Ook kunt u ons verkiezingsprogramma inzien aan de linkerzijde.


Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten en standpunten, nodigen we u uit om onze 'nieuws'-pagina te bezoeken. Hier kunt u lezen over onze laatste ontwikkelingen en horen wat we hebben gedaan in de gemeenteraad. Klik daarvoor hier!


Mocht u vragen hebben naar aanleiding van wat u  hier leest, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons zoeken. Klik daarvoor hier! Bedankt voor uw bezoek aan de website en we hopen dat u ons blijft volgen!