Huisvesting

Suspendisse vel nunc fermentum tempus eros sit amet ultricies nisi. Donec quis sapien sodales tincidunt risus quis euismod nunc. Suspendisse ornare augue at est venenatis faucibus. Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices.

Huisvesting.

Dat de woningnood in Groningen hoog is zal weinig inwoners van de gemeente verrassen. Of het nou studenten zijn die zoeken naar een kamer, jonge gezinnen die de ruimte willen om een toekomst te starten, of ouderen die graag iets kleiner willen gaan wonen, iedereen loopt tegen dezelfde muur aan: een gebrek aan woningen.

 

De druk die de woningmarkt in de gemeente ervaart komt uit verschillende hoeken. De Partij voor het Noorden is van mening dat de druk op deze woningnood verlicht kan worden door onze aandacht de komende vier jaar te focussen op het verbeteren en bestrijden van deze pijnpunten.

 

Voor de Partij voor het Noorden is het van belang dat er niet met de vinger wordt gewezen naar één zondebok waar nodeloos energie in gestoken wordt, maar dat er snel werk wordt gemaakt om de gemeente Groningen weer bewoonbaar te krijgen voor iedereen. De gemeente dient dit probleem niet elk jaar voor zich uit te schuiven door te flirten met doodlopende ideëen, maar de armen uit de mouwen te steken en de woningnood hard aan te pakken.