Terug naar Nieuws uit de Gemeente oldambt

Partij voor het Noorden OLdambt komt met nieuwsbrief voor iedereen (digitaal en op papier)


De website en het facebook- en instagram account van de partij vóór het noorden in Oldambt worden veel bekeken door mensen die op de hoogte willen blijven wat onze lokale partij allemaal doet in Oldambt. Het is belangrijk dat iedereen die dat wil deze informatie ook kan krijgen. Niet iedereen is even digitaal vaardig.

Nieuwsbrief

Maar vanaf nu is er ook de nieuwsbrief. Vier keer per jaar (elk kwartaal) komt deze informatieve nieuwsbrief uit en kunt u het in uw mailbox of brievenbus krijgen. In de nieuwsbrief stellen we onze mensen voor en nemen we u mee in de onderwerpen waar we ons mee bezig houden. 

Digitaal in de mailbox?

Wat moet u daarvoor doen? Stuur een mail naar oldambt@partijvoorhetnoorden.nl  en het komt voor elkaar. En afmelden kan ook met een mail naar hetzelfde mailadres.

Liever op papier in de brievenbus?

Voor mensen die minder digitaal zijn ingesteld is er ook de papieren versie. Laat even uw adresgegevens achter via de mail (misschien kan iemand u even helpen) en u krijgt de nieuwsbrief 4x per jaar in de brievenbus. De postzegel betalen wij voor u.