Terug naar Partijbestuur

Margriet Slijfer

Bestuurslid

Mijn naam is Margriet Slijfer-Brouwer. Geboren op 20 april 1961 in Noordbroek en sinds 1971 wonende in Winschoten. Ik ben al een aantal jaren lid van Partij voor het Noorden omdat deze partij mij het meeste aanspreekt.

Politiek doen we met elkaar binnen de partij en iedereen wordt gehoord wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ik ben gevraagd om in het bestuur plaats te nemen wat ik met veel plezier doe. Ik ben de politiek in gegaan om mee te praten over allerlei onderwerpen die voorbij komen, het gaat toch om je woonomgeving, en zo kan ik mijn stem laten horen.

Ik heb meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen voor Oldambt en mag nu op de lijst staan voor de provinciale verkiezingen wat ik best wel spannend vind. Het is natuurlijk een stuk uitgebreider dan je eigen gemeente maar we willen natuurlijk niet dat onze mooie provincie ondersneeuwt in Den Haag en daarom MOETEN we ons laten horen.

Het is altijd heel makkelijk om achter je pc overal commentaar op te geven maar als je bij een partij gaat kan je zelf mee praten. Politiek gaat altijd over mensen dus ook over jou.

Laat daarom je stem horen op 15 maart.

lees hier onze

verkiezingsprogramma's! Lees meer