GEMEENTE Groningen

Sed scelerisque mi ut ante suscipit efficitur. Suspendisse posuere velit a maximus egestas. Nulla ac magna lacinia ultrices leo vitae aliquet lorem. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl. Duis mattis neque quis nunc tincidunt ac hendrerit libero mattis.

Welkom op de pagina van de Partij voor het Noorden van de gemeente groningen.

De Partij voor het Noorden is een politieke partij die zich inzet voor het welzijn van alle mensen in Noord-Nederland. Onze fractie, de fractie Groningen, zet zich specifiek in voor iedereen in de gemeente Groningen. Ons doel is om een stem te geven aan iedereen die zich niet gehoord voelt. Wij zetten ons in voor een duurzame, progressieve en rechtvaardige samenleving. Wilt u meer lezen over onze standpunten en doelen? Klik dan hier Ook kunt u ons verkiezingsprogramma inzien aan de linkerzijde.


Als u op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten en standpunten, nodigen we u uit om onze 'nieuws'-pagina te bezoeken. Hier kunt u lezen over onze laatste ontwikkelingen en horen wat we hebben gedaan in de gemeenteraad. Klik daarvoor hier.


Mocht u vragen hebben naar aanleiding van wat u hier leest, kunt u natuurlijk altijd even contact met ons zoeken. Bedankt voor uw bezoek aan de website en we hopen dat u ons blijft volgen!