Terug naar Onze mensen in de Gemeente oldambt

Mark Kalse

Gemeenteraadslid - Oldambt
06-55477878
mark.kalse @ gemeente-oldambt.nl

Mark Kalse is mijn naam en ik woon in de prachtige, groene Parkwijk van Winschoten in Oldambt. Ik vervoer dagelijks kinderen met een handicap en/of gedragsproblematiek naar het speciaal onderwijs, volwassenen met een WMO-indicatie naar hun bestemming of openbaar vervoer reizigers van- of naar hun overstap Hub.

Waarom heb ik mij verkiesbaar gesteld voor de Partij voor het Noorden?
Ik heb aan de wieg van de Oldambtsters fractie van de Partij voor het Noorden mogen staan. In die tijd vooral vanwege het onrecht wat ons al jaren werd aangedaan met betrekking tot de aardgasbaten; wel de lasten maar géén lusten. En eigenlijk geldt dat nog steeds, zij het nu meer de betreurens-waardige, slome en moeilijke afwikkeling van de aardbevingsschaden, die óók wij binnen onze gemeente kennen. Daarnaast is onze politieke onafhanke-lijkheid van trotse waarde: geen verplichtingen naar landelijke partijen waar we dus duidelijk en onderscheidend voor de echte belangen voor “Het Noorden” op kunnen komen en hier lokaal dus voor ons prachtige Oldambt.

Waarom zou je op mij moeten stemmen?
Ik heb me de afgelopen jaren met veel plezier en graag ingezet voor onze fractie èn Oldambt en zou daar graag mee door gaan. Politiek is nooit af of klaar, maar het gaat altijd wèl over mensen. Of er nu specifiek op mij of op mijn medekandidaten gestemd word; als Partij voor het Noorden fractie staan voor ons UW en het Oldambtsters belang voorop, daar kiest U en staan wij voor.

Mark Kalse - Raadslid Oldambt