Oost-Groningen; dat zijn we als gemeenten samen

Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices. Sed vestibulum ex eu magna laoreet sit amet euismod odio euismod. Nulla ac magna lacinia ultrices leo vitae aliquet lorem. Fusce eget diam eget lacus sagittis feugiat. Morbi congue mauris eget velit aliquet tincidunt.

Oost-Groningen; dat zijn we als gemeenten samen

Samen vormen we als gemeenten Oost-Groningen. Het gebied dat zo mooi is en waar het goed toeven is. Maar ook het gebied waar we voor op moeten komen als het gaat om werkgelegenheid, scholing en gezondheid.

De Partij voor het Noorden is van mening dat de Oost-Groninger gemeenten op deze terreinen de handen ineen moeten slaan. Niet kijken naar gemeentegrenzen maar samen de problematiek oppakken en vooral kansen zien! Trotser zijn op ons prachtgebied hoort daar ook bij.

 

Tot slot, wij hebben ons programma de titel ‘omdat politiek ALTIJD over mensen gaat’ meegegeven. Dat hebben we niet zomaar bedacht. Alles wat je doet in de politiek raakt altijd mensen. Dat kan zowel positief als negatief zijn.


Daar zijn we ons als Partij voor het Noorden goed van bewust. Daarom willen we ons ook in de komende periode weer voor 100% inzetten voor een mooie en leefbaar Oldambt. Voor iedereen, niemand uitgezonderd!