Tot slot

Phasellus mattis ligula ut egestas porta. Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices. Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt. Proin at libero vitae nulla sollicitudin ornare. Integer at turpis porttitor quam hendrerit tincidunt.

Tot slot

De Partij vóór het Noorden wil ook in de komende vier jaar opkomen voor uw belangen. Groningen verdient een beter beleid! Help ons het noordelijke geluid te versterken nu keer op keer blijkt dat de randstadpartijen geen oog hebben voor de problemen waarmee Groningen te maken heeft.


Er moet een nieuwe politieke koers ingezet worden; een koers die wèl aandacht heeft voor de Groningers. Samen met u wil de Partij vóór het Noorden zich inzetten voor onze provincie. Het kan en het moet beter! 


Als u met ons van mening bent dat Groningen geen wingewest van de randstad is maar toebehoort aan de Groningers zelf dan roept de Partij vóór het Noorden u op om bij de Provinciale statenverkiezingen uw stem aan één van onze kandidaten te geven; stem Partij vóór het Noorden!


U las het in het begin van dit verkiezingsprogramma al:

Groningen is van “ONS”!