Welkom Oldambtsters!

Curabitur at ligula vel odio fermentum varius. Nullam fringilla velit a ultrices varius. Curabitur et neque eget neque dignissim cursus quis a quam. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl. Cras ac turpis elementum lobortis diam id ullamcorper nisl.

Welkom Oldambtsters!

In nevenstaand menu ziet u het verkiezingsprogramma 2022-2026 van de Partij voor het Noorden. Geen programma met allerlei loze beloftes, maar met reële doelen en wensen. Daar kunt u ons op afrekenen over 4 jaar.

Dat is de reden dat wij in ons programma altijd een lijst opnemen van gerealiseerde doelen en zaken waar we ons voor hebben ingezet. 


We doen voor de 4e keer mee in Oldambt en zijn een sterke lokale en provinciale partij met mensen uit heel Oldambt. Met raadsleden en een wethouder die goed benaderbaar zijn en met inzet voor de goede zaak.

De afgelopen 4 jaar hebben we in een minderheidscoalitie met de PvdA en VVD en met de ondersteuning van een 4-tal partijen die verantwoordelijkheid durven te nemen, Oldambt door financieel slechte jaren geloodst. De samenwerking met de VVD en de PvdA was erg goed. Lokale politiek heeft meer te maken met de mensen waar je mee samenwerkt dan met landelijke politiek. Er is veel gerealiseerd maar we moeten ook eerlijk zijn, er is veel bezuinigd om Oldambt financieel op de rails te krijgen. Bezuinigingen die, alhoewel onvermijdelijk, soms pijn hebben gedaan. Toch staat Oldambt nu op de rails en moeten we nu zorgen dat dat zo blijft.

 

De Partij voor het Noorden wil verder in en met Oldambt. Er liggen volop kansen en mogelijkheden. We denken dan aan de NPG gelden, de Regio Deal gelden, het bouwen van huizen en de vraag naar bedrijventerreinen in Oldambt. De genoemde gelden moeten worden ingezet in heel Oldambt, stad en dorpen! Er liggen kansen die we moeten pakken!