Zorg

Nam non est porttitor maximus leo vitae gravida dui. Suspendisse ornare augue at est venenatis faucibus. Sed facilisis ipsum sit amet dui efficitur ultrices. Nam vel nunc tincidunt odio bibendum auctor. Nam vel nunc tincidunt odio bibendum auctor.

Zorg.

De gemeente moet zich ervoor inzetten dat de gezondheidszorg in de zorgcentra in de gemeente van hoge klasse blijft. Duizenden ouderen zijn afhankelijk van zorg van een degelijke kwaliteit, maar steeds meer en meer luidt de noodklok voor de gezondheids- en mantelzorg. Hiertoe moet de gemeente bevorderen dat jongeren belangstelling krijgen voor werken in de zorg en vast kunnen houden aan dit enthousiasme tijdens de carrière. 

 

Ook houdt de Partij voor het Noorden de levensomstandigheden van de daklozen binnen de gemeente nauwkeurig in de gaten. De verwachting is dat het aantal daklozen spoedig zal gaan verdubbelen vanwege achterstanden in de sociale zorg. De Partij voor het Noorden wil dan ook een humane behandeling voor een van de meest kwetsbare groepen in onze samenleving.